Projektni tim

Tim Kampa Zelena Priča čini stručan tim okupljen oko ideje da radom u malim grupama, na izuzetno kreativan i spontan način, a kroz osmišljene aktivnosti života u zajednici, kod polaznika kampa razvijaju kreativno, kritičko i ekološko razmišljanje, negovanjem tradicije i kulturne vrednosti!


Za više informacija pozovite +381 63 556 066

Aleksandra Stojkov

Menadžer projekta

+38163556066


Aktivna, mlada i entuzijastična profesorica engleskog, direktorica Studija stranih jezika ELA, jedan od osnivača ELA International i idejni tvorac Kampa Zelena Priča. Obrazovala se i živela u Srbiji, Italiji, Engleskoj, Americi, Indiji i Španiji. Učestvovala u mnogim razmenama, kampovima, radionicama i konferencijama. Organizovala književne večeri, debate, tribine, seminare za nastavnike i konferencije za srednjoškolce. Stalno putuje, povezuje se, edukuje sebe i druge i uživa u životu. Kroz privatan i poslovan život promoviše ekologiju i društvenu odgovornost. Bavi se fotografijom i ronjenjem, pliva i vozi bajs, čita i gleda filmove.

Ena Horvat

Menadžer finansija i jedan od edukatora


Nastavnica biologije koju rad sa decom čini srećnom i ispunjenom, u istoj meri kao i porodica, fotografija, dobar film i boravak u prirodi. Inspiracija i motivacija dece, postali su njena svakodnevna misija kojoj pristupa sa velikom dozom energije i entuzijazma. Dugogodišnji je volonter i aktivista, energična, svestrana, savesna, puna ideja i uvek u akciji. Sertifikovani trener i edukator, učestvovala je u realizaciji mnogobrojnih projekata i nebrojano mnogo radionica za decu i mlade. Dobitnica je priznanja Zeleni aktivista 2014. godine i Najbolji edukatori Srbije 2015. godine. Entuzijasta (još uvek). Zaljubljenik u prirodu i nauku (zauvek). Strastveno i predano pristupa životu i svemu što radi.

Gorana Koporan

Menadžer ljudskih resursa i jedan od edukatora


Po svom usmerenju Gorana je spontana, vesela i otvorena osoba. Radi u Gradskoj biblioteci Karlo Bijelicki, koordinira poslovima American Windows programa u Somboru i pokrenula je priču koja se zove Ciklo COOLtura i osmišljava rekreativne biciklističke vožnje. Voli prirodu, vodu, bicikl, osmeh i vetar u kosi. Zagovara ideju odlaska u prirodu i života u skladu sa njom. Gorana je čovek, učitelj i bibliotekar. Voli rad sa decom i u tome ostvaruje odlične rezultate. Svojim aktivizmom, na više područja, daje doprinos razvoju lokalne zajednice.

Klara Oberajter

Menadžer logistike


Mama, dizajner i nastavnik mađarskog jezika, komunikativna, kreativna i vrlo energična u svemu što radi. Po struci je dizajner medija u obrazovanju i verna tome stalno pokušava da razvije nove metode za usvajanje znanja. Rado se bavi dizajnom i projektima koja su u vezi sa obrazovanjem. Učestvovala je u oragnizovanju mnogobrojnih projekata, kampova, radionica i seminara. Svoje slobodno vreme provodi sa porodicom, po mogućnosti u prirodi. Volela bi da deci u Srbiji bude omogućeno da budu bliže prirodi i da usvoje znanja koja će im zaista biti potrebni u životu.

Tamara Matić

Administrativni koordinator


Studentkinja četvrte godine Inženjerskog menadžmenta Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Strastveni ljubitelj sporta, prirode i životinja. Omladinskim aktivizmom i volontiranjem bavi se već deset godina, prošla je brojne seminare, treninge, konferencije, razmene, kampove. Kao srednjoškolac bila je predsednik parlamenta i zamenik ombudsmana na nivou srednjih škola, za taj period vezuju je još nadimak Gandi, NVO organizacija SOB i projekat “Odmor od rata” na koje je jako ponosna. Trenutno je koordinator za ženski sport i sportske događaje na FTN. Kroz studentsku praksu bila je deo organizacije dva Startup weekenda, volontirala u organizaciji takmičenja za najbolju studentsku ideju na univerzitetu u NS. Deo je volonterskog tima projekta 'Fruškać' i Tempus projakta 'IdeaLab'. U poslednje dve godine interesovanja je vuku ka Startupima, inovacijama, preduzetništvu, društvenom preduzetništvu, projektnom menadžmentuiI IT-u. Voli da putuje, ide na festivale, vozi bajs i pomaže drugima. Učestvuje u ovakvim projektima jer želi svojim zalaganjem da omogući mladim naraštajima ono što je ona imala priliku da prođe i nauči kroz vannastavne aktivnosti.

Adresa

  • Gde smo:
    Kanalska bb, kamp Crvenog krsta
    Bački Monoštor, Srbija