Edukatori

Tim Kampa Zelena Priča čini stručan tim okupljen oko ideje da radom u malim grupama, na izuzetno kreativan i spontan način, a kroz osmišljene aktivnosti života u zajednici, kod polaznika kampa razvijaju kreativno, kritičko i ekološko razmišljanje, negovanjem tradicije i kulturne vrednosti!!


Za više informacija pozovite +381 63 123 123

Sanja Stojkov

Grafički dizajn


Rođena u Somboru, a Fakultetu primenjenih umetnosti, odsek grafički dizajn je završila u Beogradu, gde i trenutno živi i stvara. Godine fakulteta je provela crtajući, putujući i družeći se sa umetnicima. Crtajući po zidovima razvila je ljubav prema muralima, da bi danas upravo Sanjini radovi dali karakter zidovima Sombora, Kotora, Zagreba, Barcelone i Madeire. Na prvoj godini fakulteta počela je da tetovira i ubrzo osnovala sa prijateljima svoj prvi tatu studio „Das Tattooz“. Zajedeno sa talentovanim umetnikom, Vanjom Vikalo učestvovala je na raznim umetničkim dešavanjima, a često su držali radionice za decu srednjoškolskog uzrasta u Herceg Novom, potom radionice za osnovce u Kotoru na „Ko

Vanja Vikalo

Ilustrator, animator i vizuelni umetnik


Ilustrator, animator i vizuelni umetnik iz Herceg Novog, trenutno u Beogradu. Na specifičan način oslikava društvo kroz različite medije, od umetnosti koja u osnovi ima poruke, do stvaranja karaktera dizajnerski i kao animaciju, kreirajući svetove sa jedinstvenom, često iznenađujućom logikom. Pod pseudonimom Linnch, igra se ne samo sa frikoidnim karakterima, uvrnute logike i svetovima koji se tope, ali i sa višeslojnim interpretacijama određenih društvenih fenomena. Sve zajedno, njegova dela ostavljaju posmatrače zainteresovanim, zabavljenim, šokiranim i na kraju krajeva, angažovanim. Učestvovao je kao edukator i moderator na brojnim kreativnim radionicama za decu.

Tatjana Armuš

Umetnik, slikar, dizajner


Umetnik, slikar, dizajner. Opčinjena vizuelnim. Živi u svom šarenom svetu boja, oblika i tekstura. Uvek u akciji za novim uradi sam projektima. Sanjar i zanesenjak koji veruje da ovaj svet možemo učiniti boljim mestom, pre svega svojim primerom. Izlagala na više samostalnih i grupnih izložbi. Uživa u podsticanju mašte, vizuelne pismenosti i slikovne komunikacije. Zagovornik zdrave ishrane, povratka prirodi i borac za prava životinja.

Borko Markovinović

Umetnik, dete, filozof, boem, zaljubljenik u prirodu


Umetnik, dete, filozof, boem, zaljubljenik u prirodu. Učestvovao u realizaciji projekata za decu bez roditeljskog i adekvatnog roditeljskog staranja sa udruženjem građana „Košnica” iz Novog Sada. Realizator i učesnik u više ekoloških, dramskih i likovnih radionica za decu i mlade.

Mirjana Rodić

Obožava da radi sa decom od 5 do 14 godina


Rođena u Somboru. Davne 1996. počela da radi u Studiju stranih jezika ELA. Napravila pauzu u radu od šest meseci zbog odlaska u Ameriku. Po povratku nastavlja svoj rad u „školici“. Pored toga što obožava da radi sa decom od 5 do 14 godina, takođe obavlja sve moguće i nemoguće administrativne poslove. Posle 20 godina svoj posao obavlja sa istim entuzijazmom, optimizmom i osmehom, jer radi ono što voli. Uživa da provodi vreme sa svojom porodicom i da kuva.

Srđan Omaković

Profesionalni sportista


Sportom se bavi od malih nogu. Dugogodišnju plivačku karijeru je zamenio triatlonom i veoma uspešnom biciklističkom karijerom koju je počeo u Somboru. Bio je trostruki prvak države i pobednik najvećeg biciklističkog kupa u regiji za amatere bicikliste – Dunavski kup. Nakon tih uspeha, karijeru nastavlja kao profesionalac u beogradskom Partizanu, da bi se 2010. godine vratio u Sombor i zajedno sa dugogodišnjim prijateljem pokrenuo Biciklistički klub S Team, koji je trenutno jedan od najuspešnijih klubova u državi. U Pokrajinskom zavodu za sport diplomira 2012. kao Operativni trener za biciklizam i plivanje. Učestvuje kao trener na biciklističkim kampovima u organizaciji biciklističkog saveza Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije. Dugogodišnje radno iskustvo u Sportskom centru „SOKO“ kao spasilac, učitelj plivanja i fitnes instruktor. Kao spasilac Crvenog krsta Vojvodine koji svake godine obnavlja licencu, ujedno obnavlja i licencu za pružanje prve pomoći. Od 2013. učestvuje i u radu reprezentacije Srbije u biciklizmu kao sportski direktor i trener mladjih uzrasnih kategorija.

Sonja Bađura

WWF - edukator i koordinator edukativnih projekata


Radi u WWF - Svetskom fondu za prirodu kao edukator i koordinator edukativnih projekata. Diplomirani je biolog i još tokom studentskih dana otkrila je lepotu i snagu neformalne edukacije i volonterizma. Organizovala je i vodila mnogobrojne međunarodne volonterske aktivnosti i kampove na temu očuvanja prirode i životne sredine. Veruje da pojedinci imaju snagu da pokrenu pozitivne promene i da svako od nas ima mnogo toga da nauči u i od prirode.

Velimir Veša Govedarica

Master slikarstva - svetski putnik


Po formalnom obrazovanju master slikarstva, a po neformalnom svetski putnik, Velimir se u svom životnom veku bavio najrazličitijinm stvarima. Od pravljenja filmova, preko restauracije, podučavanja dece taekwondou, pa sve do kulinarstva. Tokom odrastanja u Zimbabveu između njega i prirode stvorena je neraskidiva veza. Kad ne razmišlja o savani, bavi se crtanjem i kuvanjem. Smatra da su deca najkreativnija bića i rad sa njima ga uvek iznova inspiriše.

Ivan Jerković

Doktor psiholoških nauka


Doktor psiholoških nauka sa bogatim iskustvom u praktičnom i naučno istraživačkom radu kao razvojni psiholog. Redovni profesor na kursevima iz oblasti razvojne psihologije i psihopatologije. Predsednik Društva psihologa Srbije. Koordinator i učesnik u velikom broju međunarodnih istraživačkih projekata, kao i projekata Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj i Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj.

Dragana Brdarić

Autor i trener u brojnim projektima


Edukovana iz transakciono-analitičkog i integrativnog pristupa u psihoterapiji, kao i iz racionalno emotivno bihejvioralne terapije. Višegodišnje iskustvo u oblasti psihološko-savetodavnog rada. Autor i trener u brojnim projektima namenjenim psihološkom osnaživanju mladih. Doktorant je na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu sa visokom naučnom produkcijom.

Adresa

  • Gde smo:
    Kanalska bb, kamp Crvenog krsta
    Bački Monoštor, Srbija